Activiteiten


Center OLM organiseert lessen, seminaries, workshops en lezingen.

Preventie en welzijn staan centraal. De preventieve gezondheidstrainingen en lichaamsheling zijn gebaseerd op taoïstisch, alchemistische geneeswijzen uit de Zuidelijke Jindan-traditie. "Aplomb" vormt de hoeksteen van onze werking. De Himalaya-traditie van de yoga (samen met de Tibetaanse en Soefi traditie) zijn op de achtergrond in al onze lessen aanwezig.

Een privé-praktijk is verbonden aan het centrum.

"Take care of your body, it's the only place you have to live." (Jim Rohn)

Overzicht aanbod voor verenigingen en bedrijven

overzicht aanbod.pdf
OLM offers pathways towards a harmonious way of living, bridges to find inner freedom.

  • We organiseren ook geregeld cursussen i.s.m. Vormingplus . Cursussen zoals "Bewust Bewegen", "Lichaam en Adem", "Zorgzaam omgaan met je rug", enz. komen er aan bod. Voor meer info : zie de website van Vormingplus Gent-Eeklo of stuur ons een mailtje. Bent u een bedrijf en wenst u meer info : zie HIER.

  • Privé-praktijk (op afspraak) :

U kan ons een mail sturen om een afspraak te maken : vzwOLM@gmail.com.

Zie ook de website "vindeentherapeut" en "vind-een-alternatief" .
Je kan bij ons terecht voor allerlei klachten : chronische aandoeningen, rugproblemen, levensbegeleiding, enz. We begeleiden je graag op weg naar een grotere gezondheid, een betere weerbaarheid, een dieper inzicht en een grotere bewustwording.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wil je weten waar de volgende lessenreeks plaatsheeft of wil je je inschrijven voor een reeks: stuur ons dan een mail via vzwOLM@gmail.com.


Zie onze homepage voor data en locaties van komende workshops en lessen. Klik HIER voor een algemeen overzicht van onze cursussen. Wat is "duurzame gezondheid"? Ontdek het hier.